Vichy Liftactiv Collageen Specialist

Vichy Liftactiv Collageen Specialist

Een stralende huid begint bij een goede verzorging.

Elke dag wordt je huid blootgesteld aan schadelijke invloeden zoals zon, stofdeeltjes, koude . Deze zorgen voor een snellere veroudering van de huid. Er ontstaan sneller rimpels en de huid wordt droger en dunner .

Een goede dagcrème beschermt je en brengt vocht diep in de huid : ze hydrateert .

De huid bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag bevat onder andere collageenvezels. Deze zorgen voor stevigheid. Wanneer de huid ouder wordt vermindert het collageen : er ontstaan rimpels. Met toenemende leeftijd vermindert ook het vochtgehalte in de huid waardoor de huid droger wordt.

Nieuw in de apotheek : Vichy – Liftactiv collageen specialist

• Het bevat de bouwstenen om collageen aan te maken waardoor de elasticiteit van de huid herstelt. Resultaat : minder rimpels en meer volume.

• Het bevat vitamine C dat de aanmaak van collageen stimuleert

• Het bevat mineraliserend thermaal water van Vichy. Dit zorgt voor de hydratatie van je huid , de ganse dag.

Breng je crème aan op een gereinigde en gedroogde huid. Dat zorgt ervoor dat de crème beter doordringt in je huid. Deze dagcrème mag ’s morgens en ’s avonds aangebracht worden.

Ben je een vrouw op zoek naar 1 crème voor zowel ’s morgens als ’s avonds? Een crème die de veroudering van je huid tegengaat, en dat met natuurlijke bestanddelen? Zoek dan niet verder.

Marianne en Elien volgen telkens opleiding over de nieuwste huidverzorging. Ze helpen U graag verder om de juiste keuze te maken.

 

 

← Terug naar het blog overzicht